Eget bad og dusj i hver hytte!

Velkommen til Oppdal

Hjertelig velkommen til Driva Hytter og Selskaplokaler, Oppdal. På denne hjemmesiden finner du det aller viktigste om vår lokale. Driva Hytter og Selskaplokaler befinner seg i Drivdalen i Oppdal kommune, 8km sør for Oppdal sentrum og har avkjørsel i begge ender. I 2009 ble det anlagt gang og sykkelvei med gatebelysning langs Driva Hytter forbi stedet.
Her tilby vi en opplevelse av å være logget av.... Her kan du virkelig finne roen! Turer i fjellet gjør godt for sjela og gjør at en virkelig kan finne feriefølelsen borte fra hverdagens kjas og mas.


Drivdalen er langstrakt, bred i begge ender og trang på midten. Elva Driva slynger seg i dalbunnen, fra Dovrefjell til Sunndalen. Her er landets rikeste planteliv og i tillegg er det et rikt dyreliv, med moskus og Europas reneste villreinstamme. Drivdalen er omkranset av vakre fjell, Dovrefjell og Sunndalsfjella nasjonalpark og Knutshø landskapsvernområde.

Oppdal befinner seg mellom Dovrefjell og Trollheimen, og kan tilby et utall av naturbaserte aktiviteter for hele familien. Omgitt av majestetiske fjell, grønne daler med seteridyller, gode fiskevann, ren luft og Norges reneste drikkevann, og Oppdal er sted hvor batteriene lades. Oppdal tilbyr helårs aktivitetstilbud for både turister, hyttefolk og fastboende. Bredden på aktivitenene er stor både sommer som vinter.
Et slag kort eller en kveld med brettspill gjør at pulsen går ned.

Selv om mest mulig er beholdt 'hytte' opplevelse er liten kjøkkenet utsyrt med kjøleskap, vannkoker og mikro. Koketopp er tilgjengelig om onskelig. I tillegg er det lagt inn vann og strøm hver hytte. Det er også kullgrill tilgjengelig, og på uteplassen kan man nyte den fantastiske solnedgangen og gode, sene kvelder.

Totalt er det 6 hytter med 2-6 sengeplasser hver hytte, se mer informasjon under "overnatting". Hver hytte har egen WC/dusj og kjøkkenkrøk. Ved store gruppe ta kontakt for bestilling.

I fantastiske Oppdal, inngangsporten til Trollheimen, ligger et mekka av turmuligheter tilgjengelig. Det er noen for alle. Oppdal sentrum og togstasjon er kun 8 km unna. Selv om vi ikke kan love mange plussgrader i vannet, er den virkelig verdt et besøk!